TIDAK KENAL ERTI TAKUT....

Layari pautan - http://jkkkbukitgedong2010.blogspot.com - http://aidilsaloon.blogspot.com - www.keadilanbayanbaru.org

20 April 2010

SEORANG LAGI DAJAL KELUAR BILA PILIHANRAYA ~ malaysiakini

Bendahari PKR Hulu Selangor, Dr Halili Rahmat hari ini mengumumkan keluar daripada PKR dan menyertai Umno.

Bercakap dalam sidang akhbar dengan ditemani bekas setiausaha agung PKR, Salehuddin Hashim, beliau berkata:

"Saya menyedari akan ada yang menuduh bahawa tindakan saya ini kerana kecewa tidak terpilih sebagai calon PKR bagi pilihan raya kecil parimen Hulu selangor kali ini.

Dr Halili juga berkata keputusannya keluar parti dan menyertai Umno sudah lama dibuat.

Ditanya kenapa beliau hadir pada hari pengumuman calon PKR pada 13 April lalu, beliau hanya menjawab:"Mungkin nama saya dicalonkan, dinaikkan saya kena datanglah.

Ingin tahu, kerana kamu juga yang tulis dalam suratkhabar media, anak tempatan, perkara macam itu," katanya,.Beliau juga memberitahu, itu kali terakhir beliau bertemu Anwar.

KAH..KAH..SAH FRUST TAK DAPAT JADI CALON TERUS MASUK UMNO,PERANGAI MACAM TOYA...(Ismail kerang)


Inilah muka celaka yang mahu kucar-kacirkan dan memusnahkan PKR cabang Bayan baru,beliau isytihar keluar PKR sama sewaktu denganya Datuk Seri Zahrain Hashim..

Semalam beliau baru isytihar keluar dari PKR tatkala pilihanraya hulu selangor sedang berlangsung dan Ketua Angkatan Muda Parti Keadilan Rakyat (PKR) cabang Shah Alam, Nor'isham Manap dan timbalannya, Muhamad Ali Mukhtar juga hari ini mengumumkan keluar dari parti itu berkuat kuasa serta merta.

Terang-terangan kita rakyat dapat lihat betapa tidak adanya modal umno apco yahudi untuk menyerang PKR..jadi umno apco yahudi telah mengunakan mangkuk-mangkuk ayon ini untuk di jadikan modal dalam pilihanraya hulu selangor.

Menurut orang yang mengenali mangkuk-ayon ismail kerang (gambar diatas) ini,beliau adalah muka duitan seperti zahrain,apa yang zahrain buat mereka pun buat juga,dari segi muka,kita tengok pun dah tau muka penyagak,muka penyamun,muka umno apco yahudi..mangkuk ayon ini juga lebih dikenali sebagai mail kerang,kawan rapat jamil (jj six)..PKR harus waspada dengan mereka..

Bila keluar PKR baru dapat masuk TV..nak cari publisiti murahan..

2 ulasan:

  1. lanun, patut pun kedai makan yg dia buka tu tutup selalu,rupanya ada kerang busuk dah kena beli semuanya......ha..ha...ha..

    BalasPadam